omslag website header
 

Studiemiddag 1 november 2018

Op 1 november 2018 zijn de kinderen om 12.00 uur vrij i.v.m. een studiemiddag voor de leerkrachten. De leerkrachten krijgen informatie over allerlei vormen van “Kindgesprekken” en hoe je met kinderen een gesprek over hun eigen verantwoordelijkheid, inbreng, verwachtingen, resultaten etc. kunt voeren.

 

Fietscontrole

Op vrijdag 2 november wordt onze jaarlijkse fietscontrole gehouden. Van de kinderen van groep 3 t/m 8 wordt verwacht dat ze hun fiets meenemen om met name naar de verlichting te kijken. Maar ook de remmen, trappers, loszittende onderdelen, reflectoren, bel, etc. worden nagekeken. De kinderen van groep ½ mogen ook hun fiets meenemen als ze het leuk vinden.

 

Nationaal schoolontbijt

Op woensdag 7 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De kinderen ontbijten dan op school. Overal wordt voor gezorgd alleen moeten de leerlingen wel hun eigen bord, bestek, bakje en bestek meenemen. Het Nationaal schoolontbijt en wij willen liever geen plastic wegwerpspullen gebruiken.

 

Schoolfruit

In de week van 12 november krijgen wij weer schoolfruit. Dat betekent dat u op de woensdag, donderdag en vrijdag geen pauzehap meer mee hoeft te geven want dan krijgen de kinderen een stuk fruit. Wij gaan uit van het principe dat alle kinderen in ieder geval het stuk fruit proeven.

Voor de lunchpauze moeten de kinderen natuurlijk wel hun eigen eten meenemen.

zoals u kunt zien is de website niet up to date. Wij zijn bezig om een nieuwe website aan te maken. We hopen u hier zo spoedig mogelijk meer over te kunnen vertellen